Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای با عنوان «احداث پل دوربرگردان سه راهی فردوسی مشهد، گره‌گشای ترافیک است» ثبت کردند و خواستار پیگیری این موضوع بودند.

مدیر روابط عمومی معاونت عمران حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در این خصوص به خبرنگار فارس گفت: در سال گذشته مطالعات احداث پل دوربرگردان سه راه فردوسی توسط مشاور انجام شده است و کارهای مطالعاتی و طراحی تقاطع غیرهمسطح شبدری این سه راهی مانند میدان قائم مشهد در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید بخت‌آزما با بیان اینکه بعد از طی مراحل مطالعاتی و طراحی، این پروژه توسط مشاور وارد مرحله تصویب می‌شود، بیان کرد: شورای عالی ترافیک استان و کمیته‌های فنی باید پروژه مذکور را تصویب کند و بعد از آن وارد مرحله تعیین بودجه و پس از تصویب بودجه و اولویت‌بندی این طرح وارد فاز اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه طرح مذکور در شرایط کنونی در مرحله طراحی و طی سیر مطالعاتی خود است و چند مرحله دیگر را باید سپری کند تا وارد فاز اجرایی شود، از همین رو پیش‌بینی می‌شود امکان عملیاتی شدن این طرح در سال جاری امکان‌پذیر نیست.

مدیر روابط عمومی معاونت عمران حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد با بیان اینکه هم‌اکنون در شهرداری مشهد اولویت‌های سنگین‌تر و مهم‌تری در داخل شهر نسبت به سه‌راه فردوسی وجود دارد، متذکر شد: تصمیم جهت احداث تقاطع‌های غیرهمسطح بر اساس اولویت‌ها و نیازها و اقتضائات شهری، بودجه‌‌بندی و جهت اجرای آن برنامه‌ریزی می‌شود.

بخت‌آزما با بیان اینکه احداث تقاطع‌های غیرهمسطح وابسته به عوامل و پیش نیازهای مختلفی وابسته است، تصریح کرد: از جمله این پیش نیازها می‌توان به آمار تعداد تصادفات اتفاق افتاده در محل، تعداد دسترسی‌های موجود و طرح‌های مصوب آن اشاره کرد.

وی با اشاره به تصویب طرح‌‌های بولوار شاهنامه و توس از طرف اداره کل راه و شهرسازی استان در سال جاری بیان کرد: با توجه به اینکه برای احداث هر تقاطع غیرهمسطح در شهر به بودجه‌های کلان نیاز است، از همین رو به راحتی نمی‌توان در خصوص احداث آن تصمیم گرفت و باید تمام عوامل مهیا باشد تا یک پروژه احداث تقاطع غیرهمسطح تصویب و اجرا شود.

مدیر روابط عمومی معاونت عمران حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از اعضای اصلی شورای ترافیک استان، پلیس راهور است در صورتی که پلیس وقوع تصادفات و ایجاد گره‌های ترافیکی در این منطقه را تأیید کند، می‌تواند از احداث طرح مذکور حمایت و اجرای آن را جزو اولویت‌ها قرار دهد.

انتهای پیام/ 70068

منبع: فارس

کلیدواژه: تقاطع غیرهمسطح شهرداری مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۴۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • مروری بر چند خبر ورزشی شانزدهم اردیبهشت استان قزوین
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • واحد تولید آمونیاک سبز در بندرعباس احداث می‌شود
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی